Heidevolk (folk metal)

03/14/2020
Tickets

Heidevolk

Heidevolk is sinds de oprichting in 2002 de absolute vaandeldrager van de vaderlandse folk metal scene. Woeste, epische en mythologische verhalen worden gebracht in de Nederlandse taal. De band is opgericht in Arnhem, maar het Noorse Viking bloed stroomt ze door de aderen. Het Pagan vuur is als het brandende hart van hun mythische sage. De liederen van Heidevolk gaan over veldslagen, moed, één zijn met de natuur en het vereenzelvigen met de wolf. De elementen vuur, aarde, lucht en water spelen hier uiteraard een belangrijke rol in. Laat je meevoeren in een reis door de tijd; een geschiedenisles van trotse Vikingen uit het verre oosten. Het recente “Vuur van Verzet” schetst de sages van de Germaanse stammen die hun land terugveroveren van een vallend Romeins rijk.

Support wordt verzorgd door Alvenrad. De Veluwse folkmetalband verweeft traditionele heavymetal, epische hardrock en invloeden van pioniers als Jethro Tull, Skyclad en Borknagar. Tekstueel vullen ze dat aan met elementen uit de Scandinavische mythologie.

HEIDEVOLK - Een Wolf In Mijn Hart (Official Video) | Napalm Records
Heidevolk
Tickets: € 23,-*

* Ticketprijs inclusief €3 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 14 maart
Open: 19:30 uur
Aanvang Alvenrad: 20:00 uur
Aanvang Heidevolk: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook