Het ADE Matinee: Ben Liebrand & UpgreatZ (dance)

10/21/2018
Tickets

Het ADE Matinee: Ben Liebrand & UpgreatZ

Ben Liebrand wordt erkend als een van de Europese pioniers in de DJ- en dance muziekwereld. Hij maakte zijn radiodebuut in 1983 met zijn programma In The Mix op Radio Veronica en begon met de jaarlijkse Grandmix, een compilatie van de beste nummers van het afgelopen jaar.

In 1990 remixte Liebrand op verzoek van het platenlabel van Sting het nummer Englishman In New York. Deze remix behaalde uiteindelijk een 15e positie in de Britse singleslijst. Andere wereldberoemde remixen zijn Holiday Rap van MC Miker G & DJ Sven, In The Air Tonight van Phil Collins en diverse nummers van Salt-n-Pepa.

Op de zondag van Amsterdam Dance Event bundelt hij zijn krachten met het DJ team van UpgreatZ.

UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren '70 en '80. De bekende soul-, disco-, en funk-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd zodat het lijkt alsof ze gisteren zijn gemaakt! DJ's Florent Luckyx en Andrè van der Heijden en VJ remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.


Let op: Morgen vindt de marathon van Amsterdam plaats. Hierdoor is de bereikbaarheid van Q iets gewijzigd. We raden bezoekers aan om met het OV te komen. Bekijk de aanrijd-routes via deze link: https://bit.ly/2AlhCzR

Sting - An Englishman In New York (Ben Liebrand Remix - 7" Edit)
Het ADE Matinee
Early bird: € 11,75*
Regular: € 14,25*
Late: € 16,75*
Datum: Zo. 21 okt.
Tijd: 16:00 uur - 22:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk