Huiskamerfestival Oost

09/05/2020
Tickets

Huiskamerfestival Oost

Drie voorstellingen van dertig minuten. Op een klapstoel dichtbij het podium zitten. Tussen de schemerlampen, kamerplanten en Perzische tapijten. Jong talent ontdekken en lachen om grappen van ervaren cabaretiers. Meegevoerd worden door spoken word teksten en muziek. Dat is het Huiskamerfestival Amsterdam.

De 15e editie van dit unieke festival heeft van 4 t/m 12 september 2020 een speciale editie. Bijzondere locaties in verschillende Amsterdamse stadsdelen worden omgetoverd tot huiskamer. Met voldoende afstand tussen bezoekers, zodat het festival op een veilige manier georganiseerd kan worden.

Bezoekers zien drie voorstellingen van dertig minuten. Er treden jonge talenten op, gevestigde namen en er wordt een mix van genres geprogrammeerd. Van cabaret, kleinkunst tot spoken word en toneel.

Op zaterdag 5 september is het festival te gast in Amsterdam-Oost. Q-Factory wordt omgebouwd tot intieme huiskamer. Onder meer Karima el Fillali en Kiki Schippers treden op. Cabaretière Kiki Schippers gooit hoge ogen met haar scherpe teksten en heeft een dijk van een stem. Ze werd maar liefst vier keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. De dag wordt geopend met de kindervoorstelling Maya zingt de wereld rond voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De toegang voor de kindervoorstelling is gratis, maar reserveren is verplicht.

Het programma duurt 1,5 uur zonder pauze. Bij binnenkomst krijg je een drankje. Dit is meegenomen in de ticketprijs.

De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht zodat we iedereen een mooi plekje kunnen geven.

Reserveer snel je tickets want de capaciteit is beperkt.

Klik hier voor meer info.

Sfeerverslag | Huiskamerfestival Amsterdam Oost 2019
Huiskamerfestival Oost
Tickets: € 23,50* (€11 met CJP of stadspas)

*Ticketprijs inclusief €1 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 5 september 2020
Tijd: 11:00 uur - 22.45 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook