Hybrid Drums Experience (livestream)

05/19/2021
Tickets

Hybrid Drums Experience 2021

Hoe je akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium combineert!

Topdrummers uit de bands van Caro Emerald, Motrip, Luka en Kraak & Smaak laten deze avond zien en horen hoe de drummer anno 2021 akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium combineert.

Stel alle vragen die je hebt over hybride drummen aan de cracks op dit gebied: Remon Hubert, Joost Wesseling, Robert Biesewig en Joris Feiertag!

Hybride drummen is hot! Duizendpootdrummers met naast hun trommels en bekkens ook samplepads, kicktriggers, Ableton Live en zelfs synths. Hoe combineren zij akoestische drums, elektronische drums en laptop op het podium? Volg onze Hybrid Drums Experience!

De Hybrid Drums Experience avond in Q-Factory Amsterdam kan je via een gratis livestream volgen; als er tegen die tijd ook publiek bij kan zijn wordt dat op de site en socials van de organisatoren gemeld.

VIER DRUMMERS ON STAGE!

Joris Feiertag speelt al acht jaar bij Kraak & Smaak en heeft zijn soloact Feiertag, waarmee hij in 2020 met de ep Heal kwam en in 2021 alweer vier singles uitbracht.

Remon Hubert is bekend als drummer voor Trijntje Oosterhuis, Ladies of Soul en Caro Emerald: ‘Bij Caro heb ik drie MacBooks met Ableton bij mijn drumkit staan. Twee daarvan draaien tegelijk de backingtracks, zodat ik altijd een switch kan maken’.

Robert Biesewig is bekend van zijn drumwerk bij Fresku, Sabrina Starke, en nu bij het Duitse Motrip.

Joost Wesseling is de drummer van Luwten en Luka. Met zangeres-gitariste-toetseniste Lisa Lukaszczyk vormt hij Luka. Samen verzorgen ze het slotoptreden op deze avond.

Hybrid Drums Experience. N ieuwe mogelijkheden voor de drummer van nu!

Hybrid Drums Experience - #HDE21
een project van Slagwerkkrant, Interface, Musicmaker en Ableton

Woensdag 19 mei 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Gratis livestream - met publiek als het kan (coronaproof)
Ticketverkoop kondigen we aan op onze site en socials zodra mogelijk!
www.q-factory-amsterdam.nl
www.slagwerkkrant.nl/events
www.interface.nl/events
www.musicmaker.nl/events