Impala Ray (indiefolk)

12/13/2019
Tickets

Impala Ray

+ Cookhouse

Luchtige, sympathieke indiefolk met elektronische elementen, dat is hoe de muziek van het Duitse Impala Ray het beste omschreven kan worden. Met inspiratie uit zowel de Californische Bay Area als Afrika (zanger Ray woonde een tijdje in Kenia), speelt de band de ideale soundtrack voor warme zomernachten en avontuurlijke roadtrips. Een prima voorbeeld hiervan is de energieke single ‘New Shoes’ van het allernieuwste album ‘Jangwar Summers', dat in oktober verscheen.

Support: Cookhouse

De broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) begonnen in 2016 de indie pop band Cookhouse en gaan sinds dag één als een speer. Vanaf het moment dat hun debuut-single 'In Another Life' verscheen hebben de broers geen dag rust gehad. De single haalde binnen no-time een half miljoen streams op Spotify en zorgde voor een overvolle agenda. Ze waren niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017 en werden in 2018 benoemd tot 3FM Talent.

IMPALA RAY - NEW SHOES // Official Music Video
Impala Ray
Tickets: € 13,23*

* Ticketprijs inclusief € 1,72 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 13 dec
Open: 20:00 uur
Cookhouse: 20:30 uur
Impala Ray: 21:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
IMPALA RAY ~ STAY // Official Music Video