In Bed Met... - 24H Oost (singer-songwriters)

05/12/2018
Tickets

In Bed Met...

24H Oost

In bed met de leukste nieuwe singer-songwriter van Amsterdam? Dat kan op zaterdag 12 mei tijdens 24H Oost in Q-Factory.

Trek je mooiste slaapkleren aan, neem een kop warme melk en geniet van prachtige muziek in onze knusse zaal omgebouwd als slaapkamer.

Pyke

Pijke de Grood uit Nijmegen speelde eerder in de band ‘Crystal Water’, maar richt zich nu voornamelijk op zijn eigen project: Pyke. Met helden als Frank Ocean, Sufjan Stevens en Tamino legt hij zich toe tot het vertalen van zijn emoties door middel van zijn muziek. Thuis is de Amsterdamse muziekscene.

Sam en Julia

Dit country/folk duo onderscheidt zich door middel van hun zuivere harmonieën. Al eerder stonden zij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze staan aan het begin van een bruisende carrière. Geïnspireerd door grote helden als Bob Dylan, Simon & Garfunkel en Emmylou Harris & Gram Parsons.

Anne de Blok

Anne is niet alleen singer-songwriter, maar heeft daarnaast ook een passie voor theater en film. Zo studeerde zij in 2017 af met een eigen toneelstuk ‘Buiten De Lijntjes’, waar een muziekperformance collectief uit is ontstaan. Tijdens In Bed Met zal zij weer even terug naar de muziek gaan, waar jazzinvloeden terug te horen zijn met een prachtige melodieën.

Marry Me and Pay The Bills

Een bevriend duo dat op een theatrale manier hun muziek naar voren brengt. Met een sfeervolle aankleding en humor hebben zij het publiek meteen om.

Gijs Henselmans

En wat is een slaapkamer met mooie optredens zonder de live illustraties van Gijs Henselmans? De kunstenaar zorgt voor de perfecte sfeer tijdens "In Bed Met..."

Sam & Julia - If You Could Read My Mind (Official Video)
In Bed Met...
Entree: Gratis
Datum: za. 12 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook