In Bed Met... - 24H Oost (singer-songwriters)

10/26/2019
Tickets

In Bed Met...

24H Oost

In bed met de leukste nieuwe singer-songwriter van Amsterdam? Dat kan op zaterdag 26 oktober tijdens 24H Oost in Q-Factory.

Trek je mooiste slaapkleren aan, neem een kop warme melk en geniet van prachtige muziek in onze knusse zaal omgebouwd als slaapkamer.

De singer-songwriters worden binnenkort bekend gemaakt.


Susann.

Susann. is het soloproject van de 20-jarige Susanne Thiel. Geïnspireerd door artiesten als Björk, Moses Sumney en Bon Iver, brengt ze in haar eentje met haar midi-controller een intense live-ervaring, wat volwaardig staat aan een hele band. Haar muziek omschrijft ze als hybrid-experimental, en met haar vocalprocessor laat ze de elektronica onder haar handen samenvloeien met de vocalen die ze daarboven doet. Ze word vergeleken met artiesten als Kate Bush en James Blake en won dit jaar de singer-songwriter competitie ‘Mooie Noten’ van de GRAP Amsterdamse Popmuziek.

Bernard Hering

De Nederlandse singer-songwriter Bernard Hering begon op tienjarige leeftijd liedjes te schrijven zodra hij een paar akkoorden op zijn gitaar kon spelen. Hij speelde eerder shows met Navarone en maakt een mooie mix van pop, folk en americana in het straatje van o.a Jim White en Jason Isbell. Na het uitbrengen van zijn eerste single ‘Love Life’ eind 2016, reisde Bernard de wereld rond en vorig jaar bracht hij zijn debuut-album Pioneer Avenue uit.

In Bed Met
Entree: Gratis
Datum: Za. 26 okt.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Facebook