Ina Forsman (pop / blues)

11/24/2019
Tickets

Ina Forsman

Ina Forsman is een award-winnende Finse zangeres en songwriter gevestigd in Berlijn. Met haar krachtige, expressieve, ‘honey-burnt’ stem brengt zij haar zelfgeschreven songs op het snijvlak van pop, soul, blues, r&b en jazz met volle overgave en passie.Haar frasering cirkelt langs terrein dat invloeden van Etta James, Amy Winehouse en Aretha Franklin verraad.

Haar nieuwste album ‘Been Meaning To Tell You’ krijgt lovende reacties van de pers. Forsman toont een eigen stijl in haar songwriting waarbij de diepste, puurste emoties worden afgewisseld met een portie zelfvertrouwen en humor. Dit mooie album kan alleen maar meer andere mooie dingen met zich meebrengen. Forsman zou zomaar eens in de voetsporen kunnen treden van Beth Hart. Laat dit album een voorbode zijn van weer een nieuw jaar vol virtuoze, vrolijke én ontroerende, maar vooral vermakelijke bluesmuziek. (aldus Bluesmagazine).

Ina Forsman - All Good
Ina Forsman
Tickets: € 23,-*
Datum: Zo. 24 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief €3 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook