Ina Forsman (pop / blues) - afgelast

11/24/2019
Tickets

Ina Forsman

Afgelast

Wegens onvoorziene omstandigheden is het concert van Ina Forsman afgelast. Tickets kunnen worden gerestitueerd via Ticketmaster (customersupporttm@ticketmaster.nl). Het concert in Het Paard gaat overigens wel door. Met een ticket voor de show in Q-Factory kan je eventueel naar het concert in het Paard op donderdag 21 november.

Ina Forsman is een award-winnende Finse zangeres en songwriter gevestigd in Berlijn. Met haar krachtige, expressieve, ‘honey-burnt’ stem brengt zij haar zelfgeschreven songs op het snijvlak van pop, soul, blues, r&b en jazz met volle overgave en passie.Haar frasering cirkelt langs terrein dat invloeden van Etta James, Amy Winehouse en Aretha Franklin verraad.

Haar nieuwste album ‘Been Meaning To Tell You’ krijgt lovende reacties van de pers. Forsman toont een eigen stijl in haar songwriting waarbij de diepste, puurste emoties worden afgewisseld met een portie zelfvertrouwen en humor. Dit mooie album kan alleen maar meer andere mooie dingen met zich meebrengen. Forsman zou zomaar eens in de voetsporen kunnen treden van Beth Hart. Laat dit album een voorbode zijn van weer een nieuw jaar vol virtuoze, vrolijke én ontroerende, maar vooral vermakelijke bluesmuziek. (aldus Bluesmagazine).

Ina Forsman - All Good
Ina Forsman - Afgelast
Tickets: € 23,-*
Datum: Zo. 24 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief €3 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook