JD SIMO - afgelast (bluesrock)

04/07/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

JD SIMO

Dit evenement is helaas geannuleerd.

JD Simo is een zeldzaam talent in de bluesrock-scene. De gitaarvirtuoos bracht op vijftienjarige leeftijd zijn eerste live-EP uit. Mede door de EP kreeg hij de kans om op jonge leeftijd veel te touren in thuisbasis Phoenix, Arizona. Hierdoor viel hij op bij de grootste namen in de industrie en was hij al snel één van de meest gewilde sessie-gitaristen van Amerika. Vanaf 2010 maakte JD deel uit van de psychedelische soul/rockband SIMO, waarmee hij in het voorprogramma stond van onder andere Joe Bonamassa, Deep Purple, Walter Trout en Gregg Allman.

Op dit moment is JD Simo special guest op de wereldtour van gitaarvirtuoos Tommy Emmanuel en staat hij op het punt zijn eerste solo-album uit te brengen. Het album ‘Off at 11’ is een bijzondere mix van acid rock, traditionele blues, folk en soul. Het album is opgenomen met een taperecorder, lekker ouderwets, zonder geknoei en bewerking. Deze Amerikaanse virtuoos behoort tot de absolute wereldtop, en is een must-see voor elke gitaar-aficionado!

SIMO - Don't Waste Time - 9/6/2017 - Paste Studios, New York, NY
JD SIMO
Tickets: € 16,68*
Datum: Zo. 7 april
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook