Jeff Berlin - Cort Bass Clinic

09/25/2019
Tickets

Jeff Berlin

Cort Bass Clinic

CORT, Keymusic & De Bassist presenteren Jeff Berlin CORT Bass Clinic.

Een van ’s werelds beste bassisten komt woensdagavond 25 september naar Q-Factory voor een basclinic. De baspartijen van Jeff Berlin op albums van Allan Holdsworth, Bill Bruford en Kazumi Watanabe zijn legendarisch. Hij was een van de pioniers van het slappen en two hand tapping. Zijn compositie Joe Frazier is een van die basnummers die je als ambitieuze bassist onder de knie moet zien te krijgen en zijn vloeiende en innovatieve spel is een inspiratie voor velen.

Jeff Berlin tourde met Dennis Chambers, Scott Henderson, John McLaughlin en vele anderen. En hij bracht een tiental albums onder eigen naam uit. Bovendien is hij een begenadigd educator. En dat zal je merken tijdens zijn clinic. Hij laat je als deelnemer ook zelf spelen en geeft je tips en trucs om effectief je basspel te verbeteren. Op 25 september in Amsterdam zal dat niet anders zijn! Het zal een bijzondere avond worden, met een van ’s werelds beste bassisten.

Onder de aanwezigen verloot CORT-distributeur Musik Meyer een CORT COGB74JHTR bas.

JEFF BERLIN - CORT RITHIMIC BASS & LESSON
Jeff Berlin - Cort Bass Clinic
Tickets regulier: € 11,50*
Tickets student: € 5,75*
Datum: Woe. 25 sep.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook