Jett Rebel - 5 Jaar Q-Factory (pop)

09/28/2019
Tickets

5 Jaar Q-Factory

Jett Rebel

Support: Emily Wolfe

Jett Rebel komt ter ere van '5 jaar Q-Factory' samen met zijn live-band naar Q voor zijn allerlaatste clubshow van het jaar. 1 ding is zeker; het wordt een glitter glamour mega party!

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van dit muzikale wonderkind. Zo bracht de ‘glitterheld’ tussen januari 2016 en januari 2017 maar liefst drie albums in 12 maanden uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij zijn grootste show tot nu toe in Ahoy. Geen festivalpodium is hem vreemd en inmiddels heeft hij meerdere tours door het buitenland gedaan. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen.

Support wordt verzorgd door de Amerikaanse rock 'n roll prinses Emily Wolfe. NPR: ‘Stormy, seductive, blues-rock thunder with riffs for miles.’

Jett Rebel - Perfect Lady
Jett Rebel
Tickets: € 28,-*
Datum: Za. 28 sept.
Open: 19:00 uur
Emily Wolfe: 19:30 uur
Jett Rebel: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk