Jimi Hendrix 75th Birthday - 50 years Axis Bold As Love (tribute)

11/28/2017
Tickets

Jimi Hendrix 75th Birthday

50 years Axis Bold As Love

Dit jaar zou Hendrix 75 jaar zijn geworden en is het precies 50 jaar geleden dat zijn legendarische album Axis Bold As Love uit kwam. Om dit te vieren brengen verschillende Nederlandse artiesten een eerbetoon aan de 'Master Of Strings' in Amsterdam.

Op 27 november is het precies 75 jaar geleden dat James Marshall Hendrix te Seattle werd geboren, later wijzigde hij zijn naam in Jimi Hendrix en zal de excentriekeling met zijn psychedelische spel de rock-‘n-roll voor altijd veranderen. De invloeden van Jimi Hendrix op huidige generatie gitaristen is nog altijd groot. Niet alleen de manier waarop Hendrix zijn gitaren wist te gebruiken, maar ook het baanbrekende gebruik van verschillende effecten en het ontwikkelen van nieuwe muzikale stromingen, die dankzij Hendrix het levenslicht zagen. Op 28 november eren we Jimi Hendrix en het vijftigjarig bestaan van het legendarische album Axis: Bold as Love. Twee jubilea waar de muziekwereld wel stil bij moet staan.

Tijdens deze viering rondom Jimi Hendrix zal het legendarische album Axis: Bold as Love integraal gespeeld worden. De Hendrix tribute band zal speciaal voor dit eerbetoon worden bijgestaan door o.a.: Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van de Poel (gitarist/zanger DeWolff), Twan van Gerven (Beef, Kenny B), Merijn van Haren (Navarone) en Jan Dulles en Jaap Kwakman (3J’s).

The Jimi Hendrix Experience - Bold As Love (Behind The Scenes)
Jimi Hendrix Tribute
Tickets: € 19,00*
Datum: Di 28 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook