John Cooper Clarke (spoken word)

10/26/2019
Tickets

JOHN COOPER CLARKE

Met zijn vlijmscherpe, satirische, politieke en vooral ook animerende gedichten, maakt John Cooper Clarke als "punkdichter” eind jaren zeventig snel furore. Hij is een graag geziene gast op het podium en wordt voor gastoptredens uitgenodigd door o.a. Sex Pistols, Joy Division, Buzzcocks, Elvis Costello en New Order. Maar niet alleen in de punk- en new wave-hoek is hij geliefd, ook artiesten als Paul McCartney en Arctic Monkeys lopen met de mancunian weg. Alex Turner heeft zelfs een van John’s gedichten “I Wanna Be Yours” omgezet tot muziek.

Naast het uitbrengen van diverse LP's en singles verschijnt het werk van John Cooper Clarke uiteraard ook in boekvorm. Zo is 'Ten Years In An Open Necked Shirt' een bestseller en wordt regelmatig herdrukt. Zijn laatste wapenfeit is het boek “The Luckiest Guy Alive” waarna deze tour is genoemd. John Cooper Clark is op het podium confronterend, vlijmscherp en humoristisch en draagt zijn gedichten met een vlammende snelheid voor of zoals Kate Moss het mooi verwoorde “John Cooper Clarke uses words like Chuck Berry uses guitar riffs”.

John Cooper Clarke - Evidently Chickentown
JOHN COOPER CLARKE
Tickets: € 25,30*
Datum: Za. 26 oktober
Open: 20:00 uur
Aanvang Support: 20:30 uur
Aanvang John Cooper Clarke: 21:15 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook