John Engels Vintage Drumveiling

10/27/2019
Tickets

John Engels Vintage Drumveiling

In de loop der jaren heeft jazzdrummer John Engels het nodige verzameld aan trommels (o.a. Gretsch, Premier, Sonor), standaards, diverse onderdelen, cymbals, posters, platen en andere curiosa. Een deel van deze bijzondere verzameling zal ter veiling aangeboden worden op zondag 27 oktober in Q-Factory. Een mooie middag waarbij de liefhebbers van vintage, drums en muziek hun slag kunnen slaan!

John Engels is een Nederlandse jazz-drummer. Hij speelde onder meer met Stan Getz, Clifford Brown, Ben Webster en Chet Baker. Hij kreeg een Bird-Award op het North Sea Jazz Festival (1985), de Boy Edgar Prijs(1989) en kreeg zes Edisons voor zijn platen. Tijdens de veiling verzorgt John Engels hoogst persoonlijk een muzikaal intermezzo!

*LET OP: De veiling zelf is cash only, verder kan er in Q-Factory (dus drankjes en eten) alleen met pin betaald worden *

(Fotograaf: Ron de Gruyl)

John Engels Vintage Drumveiling
Entree: Gratis
Datum: Zo. 27 oktober
Inloop 12:00
Veiling: 14:00

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Facebook