John Mayall - 85th Anniversary Tour (Blues)

10/28/2019
Tickets

John Mayall

85th Anniversary Tour

John Mayall 'The Godfather of British blues' komt naar Amsterdam voor een speciale gelegenheid. De blueslegende viert zijn verjaardag: de oude meester wordt 85! Zelfs in blues-lichtjaren gerekend mag dat respectabel genoemd worden. John speelt nog altijd met groot plezier alle sterren van de hemel!

Mayall was een van de vaandeldragers van de Engelse blues-scene in de jaren 60. In dat beginstadium gaf hij een geheel eigen smoel aan bluesrock. Dit deed hij vooral met zijn legendarische "blues/rock/pop-laboratorium" The Bluesbreakers. Hij scoorde wereldhits met Looking Back, Congo Square en natuurlijk het onverwoestbare Room To Move. John Mayall is een ware legende die eigenhandig grote namen de eerste kneepjes van het vak bijbracht: Eric Clapton, Peter Green, Mick Taylor - om er maar een paar met hoofdletters te noemen.

John Mayall - Room to move - story behind
John Mayall
Tickets: € 40,-*
Datum: Ma. 28 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk