John Waite (UK)

09/18/2022
Tickets

John Waite

Het optreden van John Waite wordt verplaatst naar 18 september 2022

Het oeuvre van John Waite bevat enkele van de meest geliefde nummers uit de jaren 80 en 90. De wereldwijde nummer 1-hit 'Missing You', 'Isn't It Time' van The Baby’s en 'When I See You Smile' van Bad English behoren tot enkele van zijn grootste internationale hits en hoor je vandaag de dag nog steeds op de radio. Andere bekende nummers zijn ‘Tears’, ‘Change’, ‘These Times are Hard for Lovers’ en zowel 'Every Step Of The Way' als 'If Anybody Had A Heart' verschenen op de soundtrack van de Demi Moore-film over Last Night uit 1986.

Als solo-artiest en als zanger van The Baby’s en Bad English heeft John Waite een talent voor powerballads en opzwepende rock, met af en toe een dosis powerpop. Op 30 september hoor je muziek uit de 40-jarige carrière van John Waite, met zowel solowerk als nummers van The Baby’s en Bad English.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 30 september 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Missing You - John Waite - 10/31/18
John Waite
Tickets: €34,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: 18 sep. 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk