JPson - Children Of The Light Tour (folk)

10/02/2020
Tickets

JPson - Children Of The Light Tour

+ Phil Deekay

Twee jaar na het uitbrengen van zijn debuut-EP 'Coming Home' komt de Zuid-Afrikaanse folkzanger JPson ter ere van zijn nieuwste album 'Children Of The Light' naar Q-Factory!

In die twee jaar heeft de zanger niet stilgezeten. Hij tourde door heel Europa en Zuid-Afrika met bekende bands als Sons Of The East, Jack And The Weatherman en Jon and Roy. JP's muziek kan omschreven worden als een mix tussen folk, roots en reggae met een vleugje dub en psychedelic erdoorheen om het af te maken. Zelf noemt hij het 'Psychedelic Fresh Folk'. Zijn unieke sounds slaan zeker aan bij fans van Surfana, Sean Koch, Amistat, The Beautiful Girls, Cookhouse, Jeremy Loops en Folk Road Show.

Phil Deekay verzorgd de support van de avond. Phil Deekay is vanaf jongs af aan al muzikaal bezig, zo begon hij op het conservatorium van Wenen op de viool en piano. Eenmaal toen hij ouder werd is Phil de hele wereld afgerezen om zijn passie voor muziek te onderzoeken. En dus heeft hij nu zijn unieke sound gevonden door vocalen en verschillende akoestische en elektronische instrumenten te combineren tot een 'one-man-orchestra'-show.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 maart 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

JPson - One Day (Official Music Video)
JPson
Tickets: € 14,-*

*Ticketprijs inclusief €1,82 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 2 okt.
Open: 20:00 uur
Aanvang Phil Deekay: 20:30 uur
Aanvang JPson: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook