JPson - Children Of The Light Tour (folk) - verplaatst

10/09/2021
Tickets

JPson - Children Of The Light Tour

+ Dani Antal

Twee jaar na het uitbrengen van zijn debuut-EP 'Coming Home' komt de Zuid-Afrikaanse folkzanger JPson ter ere van zijn nieuwste album 'Children Of The Light' naar Q-Factory!

In die twee jaar heeft de zanger niet stilgezeten. Hij tourde door heel Europa en Zuid-Afrika met bekende bands als Sons Of The East, Jack And The Weatherman en Jon and Roy. JP's muziek kan omschreven worden als een mix tussen folk, roots en reggae met een vleugje dub en psychedelic erdoorheen om het af te maken. Zelf noemt hij het 'Psychedelic Fresh Folk'. Zijn unieke sounds slaan zeker aan bij fans van Surfana, Sean Koch, Amistat, The Beautiful Girls, Cookhouse, Jeremy Loops en Folk Road Show.

In het voorprogramma Dani, een veelzijdige muzikant uit Eindhoven. Hij combineert gitaargeluid met zijn eigen beatbox in een psychedelisch triphop jasje. Koppel die aan een aantal loops en je krijgt iets heel bijzonders!

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 maart en later op 2 oktober 2020. Ben je verhinderd op deze nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

JPson - One Day (Official Music Video)
JPson
Tickets: € 14,-*

*Ticketprijs inclusief €1,82 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 9 okt
Open: 19:30 uur
Aanvang support: 20:00 uur
Aanvang JPson: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook