Juanito Makandé & Canijo de Jerez (flamenco)

01/25/2019
Tickets

Juanito Makandé

& Canijo de Jerez

Juanito Makandé & Canijo de Jerez treden op vrijdag 25 januari voor het eerst samen op in Q-Factory, Amsterdam.

De in Spanje immens populaire Juanito Makandé is een vrijgevochten zanger, componist en producer uit Cadiz. Hij mixt traditionele flamenco met funk en jazz. Hij won een prestigieuze prijs met “Muerte a los pájaros negros”. Door de Independent Music Awards werd dit uitgeroepen tot het 'beste flamencoalbum’.

Canijo de Jerez:

Na meer dan 10 jaar en zes albums gemaakt te hebben met Los Delinqüentes vond Canijo de Jerez het tijd voor een solocariere. Zijn eerste twee albums "El nuevo despertar de la farándula cósmica” en "La lengua chivata” waren gelijk een schot in de roos en werden beiden in Spanje uitgeroepen als beste album van het jaar tijdens de Independent Music Awards. De muziek van Canijo de Jerez is het beste te omschrijven als een frisse Spaanse lente-bries.

Voor deze show zijn reguliere tickets én VIP tickets te koop. VIP tickets zijn beperkt verkrijgbaar voor €39,99 incl. servicekosten en verschaffen toegang tot het bijwonen van de soundcheck en een meet & greet.

Juanito Makandé - Cuando te empecé a querer
Juanito Makandé & Canijo de Jerez
Tickets regular: € 25,00*
Tickets VIP: € 39,99*
Datum: Vrij 25 jan.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten, exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook