Julian Velard + Kat Eaton (singer-songwriter)

11/10/2019
Tickets

Julian Velard

+ Kat Eaton

De Amerikaanse zanger Julian Velard keert terug naar Amsterdam. Met zijn prachtige, theatrale, sterk door New York geïnspireerde pianopop is hij geliefd in de UK en Nederland. Velard heeft dan ook al de harten gestolen van recensenten van gerenommeerde kranten als The Guardian en The Sunday Times. Maar ook in ons land heeft hij veel fans, waaronder radiomaker Gerard Ekdom. Dat de pianoman het goed doet op de radio is geen verrassing. Hij schrijft schijnbaar moeiteloos de ene bijna-perfecte popsong na de andere. Na in het voorprogramma van o.a. Jamie Cullum, Paul Carrack en Goldfrapp gestaan te hebben begint ook het grote publiek steeds meer zijn pianopop met een broadway makeover te ontdekken. Met een sterke nieuwe EP op zak komt Julian Velard zondag 10 november naar Q-Factory.

Kat Eaton

In een muziekscene die rijk is aan vrouwelijke singer-songwriters, valt Kat Eaton op, met haar unieke, soulvolle stem en immense power. Op jonge leeftijd kreeg ze les van gitaarlegende Frank White en in 2014 volgde haar debuut-EP 'Live at the Foundry'. Haar singles 'Giving It Up' en 'The Joker' werden veelvuldig gedraaid op BBC Radio 2, maar ook op Nederlandse stations als NPO Radio 2 en 5, waar ze tevens langskwam voor een live sessie. Tijdens haar support voor Julian Velard hoor je nieuw materiaal van de Engelse zangeres.

Julian Velard - Love Again For The First Time [Official Video]
Julian Velard
Tickets: € 19,50
Datum: Zo. 10 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook