Reserveren

Kantoorruimte Q-Factory

Naast de repetitieruimtes, het hotel, de zalen en het café treft u in Q-Factory veel bedrijvigheid in de kantoren. Er zijn kantoren van 25 m2 tot 300 m2 op diverse verdiepingen en repetitieruimtes van ca. 60m2 op de begane grond - ruimtes die vast worden verhuurd.


Huurders van de Q-Factory


Conservatorium van Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam (CvA) is het grootste en meest veelzijdige conservatorium in Nederland. Met een populatie van ca. duizend studenten, een uitstekend docentencorps, gesitueerd in het hart van Amsterdam, profiteert het CvA optimaal van het rijke Amsterdamse muziekklimaat en is het in staat studenten op te leiden tot musici op het hoogste niveau.

www.conservatoriumamsterdam.nlAbbey Road Institute

Abbey Road Institute is een internationale muziekproductie school, opgezet door de legendarische Abbey Road Studios in London. De school biedt een Advanced Diploma in Music Production and Sound Engineering, een eenjarig, hands-on programma, ontwikkeld rondom de studio’s 80 jaar ervaring. De opleiding leert studenten het complete spectrum in het worden van een muziekproducer/engineer, klaar voor de veranderlijke hedendaagse industrie.

http://abbeyroadinstitute.nlUnited POP is de internationale popacademie van de welbekende “Deutsche POP”, met meer als 13 locaties en ruim 30 jaar ervaring in het opleiden van professionals in muziek, media, en kunst. United Pop is jouw entree tot een carrière in de creatieve sector en biedt praktische trainingen, individuele cursussen en kwalitatieve opleidingen in de richtingen:“Music & Sound”, “Marketing & Management”, “Games, Film & Photography”, “Acting, Voice & Communication”, “Design, Fashion & Make-Up”, “Fitness & Lifestyle”. United Pop, is partner van de hoog aangeschreven University of West London. Je kunt jouw Bachelor, diploma of certificaat halen in jouw gewenste richting. Je profiteert van flexibele startdata over het jaar, professionele docenten met echte praktijk ervaring en de mogelijkheid om te werken met cutting-edge-apparatuur.

www.united-pop.nlAstoria Vastgoed

Astoria vastgoed is een ontwikkelaar die zich richt op horeca, hotels en entertainmentprojecten en is de eigenaar van Q-Factory Amsterdam. Het is van origine een Amsterdams bedrijf en bestaat uit ongeveer tien werknemers.

www.astorivastgoed.nl


Het Balletorkest

Het Balletorkest verbindt muziek en dans tot een betoverende ervaring. Van traditionele balletten tot moderne dans, van muziekeducatie tot talentontwikkeling. Wij zijn de trotse partner van Het Nationale Ballet en het Nederlands Dans Theater. Onze werkwijze is uniek in Nederland. Het Balletorkest bestaat uit een vaste kern van 45 musici, waar nodig ondersteund door hooggekwalificeerde gastspelers. Dat maakt ons orkest ongekend flexibel, dynamisch en van hoge kwaliteit. Het Balletorkest is daarmee een orkest met een eigen karakter, gedreven om steeds weer onze missie te realiseren: mensen raken met muziek.

www.hetballetorkest.nl

Candy Dulfer

Over de hele wereld staat saxofoniste CANDY DULFER bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum 'Saxuality', verkocht sindsdien ruim 2.5 miljoen albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

www.candydulfer.nlDany Lademacher's Wild Romance

www.danylademacherswildromance.nl


DJ School Amsterdam

DJ School Amsterdam is a place where people from all over the world learn to express their musical personality. In the count ry that delivers dj's that dominate the charts and in the city that hosts the biggest dance event in the world we created a place that reflects the creative atmosphere and inspiring vibes that Amsterdam is known for.

www.djschoolamsterdam.nlDSOPM

Bij DSOPM (Dutch School of Popular Music) kun je meteen vanaf dag één in een band spelen, je oriënteren op de verschillende instrumenten en aan de slag met het schrijven van je eigen songs of het uitvoeren van je favoriete nummers.

www.dsopm.nl/

EMstudios

EMstudios is a cutting-edge Music Academy in Hilversum, Antwerpen (B), Poppel (B) and Rotterdam. We specialise in music educ ation and recording of electronic and acoustic music. EMstudios offers a unique combination of professional recording facilities and a relaxing environment where artists find inspiration to produce and record their best music.

EMstudios Amsterdam


The Flexican

www.theflexican.com/


Keijser 18

Keijser 18 Mediaproducties is gespecialiseerd in media voor muzikanten, dj’s en producers. Zo geven ze titels uit als De Gitarist, Musicmaker, De Slagwerkkrant etc. doen ze sales voor andere titels, maken ze producties in opdracht, zetten ze campagnes uit en organiseren ze events.

http://www.k18.nl/


KEYMUSIC

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 16 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC.

www.keymusic.com/amsterdam


Music Matrix

Music Matrix is een muziekplatform dat muziekdeskundigen bij elkaar brengt, een adviserende rol draagt voor de enthousiaste muziekbeoefenaar.

http://www.musicmatrix.net/


NYMFO

ww.facebook.com/nymfoDNB/


Peptide

www.peptidemusic.com

Phylter Music

Music Production From Original Composition To Audio Post-Production And Everything Else In-Between.

www.phyltermusic.comQ-Coach

Booking and management Agency

marcel.qfactory@gmail.comRed Bull Studios

In de state-of-the-art opnamestudio geeft Red Bull we zowel lokaal talent als internationale artiesten de ultieme faciliteiten om muziek te maken. De studio bestaat uit een control room en een live room en is geschikt voor zowel analoge als digitale producties.

www.redbullstudios.com/amsterdam


Stardom Studio's

DJ School in Amsterdam met verhuurbare DJ Studio/DJ Oefenruimte.

www.stardom.nl


Swing Latino

Wil je Salsa, Mambo, Bachata of Kizomba leren dansen? Dan ben je bij Swing Latino aan het juiste adres. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en Curaçao, is Swing Latino één van de meest bekende dansscholen in Amsterdam en omstreken. De swingende dames en heren van Swing Latino hebben er veel plezier in om je de eerste passen van de salsa en de mambo te leren en om de swing in je heupen zetten.

www.swinglatino.nl

MVPR

MVPR is een veelzijdig PR- en communicatiebureau in de beauty- en healthbranche. Wij geloven in de kracht van een goed doordachte en creatieve PR-aanpak die perfect past bij de verschillende opdrachtgevers en doelgroepen waarmee we communiceren. MVPR is een creatief bureau met een passie voor kwaliteit én succes!

http://www.mvpr.nl/Vocal Center

Vocal Center (VC) is een netwerk van stemspecialisten zoals KNO-artsen, logopedisten en vocal coaches. Door een unieke, opti maal afgestemde samenwerking tussen deze specialisten en een persoonlijke aanpak helpen we jou te ontdekken wat je vocale kwaliteiten zijn.

Uitgangspunt hierbij zijn altijd; gezond stemgebruik, jouw persoonlijke wensen en je ambities. We maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten Jouw stem centraal.

http://www.vocalcenter.nl


De Zwarte Molen

www.dezwartemolen.nlFC Walvisch

https://fcwalvisch.com


Kleding.nl

https://www.kleding.nl


Jan Kortie

https://www.jankortie.nl


Transgender Netwerk Nederland

https://www.transgendernetwerk.nl