KMFDM (GER) | NEW DATE: 27-10-2023

05/19/2022
Tickets

KMFDM (GER)

Support: L.A. Streethawk

Dit concert is verplaatst naar 27 oktober 2023, kaartkopers krijgen asap bericht over de nieuwe datum. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

KMFDM, ofwel Kein Mehrheit Für Die Mitleid maakt al sinds 1984 maatschappijkritische industriële metal met elektronische invloeden. Sinds de jaren 80 heeft de band meer dan 2 miljoen platen verkocht. KMFDM is het project van Sascha Konietzko, in samenwerking met een niet aflatende stroom aan bandleden. In de beginjaren was de band vooral in de Hamburgse underground muziekscene actief, maar na drie albums contracteerde het Amerikaanse Wax Trax! Records de band en verhuisden ze naar Chicago. Daar verworven ze snel hun plek in de lokale industrialscene waar ook bands als Ministry en My Life with the Thrill Kill Kult deel van uitmaakten. Fans van eerder genoemde acts, maar ook liefhebbers van bijvoorbeeld Rammstein, Fear Factory, Marilyn Manson, Skinny Puppy en Nine Inch Nails kunnen hier zeker wat mee. KMFDM heeft onlangs het nieuwe, eclectische album ‘Paradise’ uitgebracht, wat door zowel fans als critici met open armen wordt ontvangen.

Support: L.A. Streethawk
verzorgt de support van de avond. L.A. Streethawk is ontstaan uit liefde voor de synth-gedreven film- en tv-soundtracks uit de vroege jaren 1980, en trekt naar de donkere gebieden van wat bekend staat als Synthwave. Hun nieuwste single 'Kiss Me At The Black Hole', geeft je een kleine blik op hun aankomende debuutalbum 'RAW DEAL', dat gepland staat in de eerste helft van 2020.

KMFDM
Tickets: € 23,-*

* Ticketprijs inclusief €3 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 19 mei 2022
Open: 20:00 uur
L.A. Streethawk: 20:30 uur
KMFDM: 21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook