Kosheen (UK)

05/14/2022
Tickets

Kosheen (UK)

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 17 mei 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Mail dan naar info@q-factory-amsterdam.nl.

De drum & bass formatie Kosheen komt na 10 jaar weer terug naar Amsterdam! De Britse formatie brak in 2001 in één klap door met de megahits ‘Hide U’ en ‘Catch’.

De eerste single ‘Hide U’ knalde de hitlijsten binnen en werd zelfs uitgeroepen tot Beste Single tijdens de internationale drum & bass awards. Het succes van 'Catch', een nog melodieuzere en meer house georiënteerde track volgde kort erna.

De Britse formatie met Sian Evans aan stuurboord is inmiddels doorgegroeid, zowel muzikaal als op het gebied van songwriting. Ze hebben de electro-invloeden van de laatste jaren prima opgepikt en blijven daarnaast ook vooral hun eigen ding doen met uitstapjes naar rock, drum & bass en dub.

Kosheen - Hide U
Kosheen (UK)
Tickets: € 25*

*Ticketprijs inclusief €3,26 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 14 mei 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook Event