KOTA The Friend + support (hiphop)

10/25/2018
Tickets

KOTA The Friend

+ Youandi & Haseeb

De jonge rapper, producer KOTA The Friend komt voor het eerst naar Europa voor een korte tour, waarbij ook Amsterdam niet ontbreekt.
KOTA maakt net als collega rapper Open Mike Eagle maatschappij kritische rhymes over het harde leven in de projects.
Zijn flows zijn innovatief en hij gaat issues als depressie, verslaving en spiritualiteit niet uit de weg. Ondanks deze zware onderwerpen is hij een frisse wind in de East Coast scene en klinkt er altijd hoop in zijn lyrics.

KOTA werkte samen met o.a. Angel Haze, Sylvan LaCue en Solange's producer Blue. Wat terug te horen is in de soulvolle producties.

Aanrader voor liefhebbers van Anderson Paak, J. Cole en Open Mike Eagle.

YOUANDI

Deze stoere chick maakt future r&b en soul gemixt met haar eigen impressionistische composities. Haar debuutsingle WY, geproduceerd door Yung Chale, is afkomstig van de Wax Casting EP van creative agency Goldsmith. De in de Amsterdamse Redbull Studio opgenomen track werd enthousiast ontvangen door o.a. Puna en i-D Magazine. Op dit moment is de getalenteerde Youandi bezig met de opnames van een nieuwe EP.

HASEEB

De tegenwoordig in LA woonachtige MC/producer Haseeb is een praktiserend moslim. Zijn ervaringen als islamiet in het huidige rechtse Amerika van Trump weet Haseeb als geen ander te vertalen in zijn muziek. Op zijn onlangs verschenen album ‘Growth’ verteld hij een uniek en overtuigend verhaal wat zelden te horen is in de hedendaagse hiphop.
KOTA The Friend - Sunny Day (Official Music Video)
KOTA The Friend
Tickets: € 15,40*
Datum: Do. 25 okt.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook