KRS-One + Deams + Mc Mad Rev (hiphop)

10/05/2017
Tickets

KRS-One

+ Deams + Mad Rev

The Teacher a.k.a. The Blastmaster a.k.a. The Philosopher a.k.a. Big Joe Krash a.k.a. KRS-One is een living legend. Natuurlijk kent iedereen ‘Sound Of The Police’, maar de kenners weten dat Lawrence Krishna Parker nog wel meer classics op zijn naam heeft, waaronder ‘MC’s Act Like They Know’, ‘Mortal Thought’ en ‘Step Into A World (Rapture’s Delight)’.

KRS-One bleef in de loop van de jaren blijven touren en albums uitbrengen. Hij blijft ook trouw aan de inhoud van zijn lyrics en beats en doet zijn eigen ding. Politieke statements spitten over old-school boom-bap beats. Live stelt KRS door zijn jarenlange ervaring, full energy en mega steady shows nooit teleur.

Deams

Deams (Gang Starr Foundation) is een onvervalste Nederlandse rap pionier die zowel in binnen- als buitenland naam maakte. Aan zijn The Legacy EP werkten niemand minder dan De La Soul, DJ Premier, Ice T, Big Daddy Kane en Chuck D mee. Deams is van onschatbare waarde geweest om Nederland op de internationale hiphop kaart te zetten.

Mc Mad Rev & Truffel the Phunky Phaqir

Regelrecht uit Amsterdam Oost en net terug uit LA met een mind vol inspiratie is MC Mad Rev klaar om de show van KRS-ONE op te warmen. Hij maakte begin dit jaar grote indruk met zijn debuut-single 'No More’. Een heerlijke old school track waarvan de Tribe Called Quest vibe er vanaf druipt.

KRS-One - Sound of da Police
KRS-One
Locatie: Grote Zaal
Tickets: € 25,00
Datum: 5 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Tickets
Facebook