Lange Frans & Baas B - Uitverkocht (nederhiphop)

10/13/2019
Tickets

Lange Frans & Baas B - Uitverkocht

Lange Frans en Baas B ontstond uit een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen- Zuid. Met hun gezamenlijke passies rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.
Zij begonnen in 1997 als de formatie D-Men, later uitgebreid met o.a. Yes-R en Brace.

In 2004 brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. De tweede single ‘Moppie’ was al een hit, maar de derde single ‘Zinloos’ werd een dikke nummer 1-hit.
In 2005 scoorden de mannen weer een nummer 1-hit met het nummer ‘Het land van’. Vervolgens volgden de hits ‘Mee naar Diemen-Zuid’ en ’22 Baco’, maar ook diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards.

In 2009 zetten Lange Frans en Baas B een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. 10 jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over. Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest.

10 jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug.

De muzikale missie wordt hervat!

Lange Frans & Baas B - Het land van (Official Video)
Lange Frans & Baas B
Tickets: Uitverkocht
Datum: Zo. 13 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook