Lauren Jenkins + Austin Jenckes (country)

09/16/2019
Tickets

Lauren Jenkins

Austin Jenckes

Country-liefhebber? Haal je hart op!

Lauren Jenkins is een die-hard artiest. Toen ze vijftien jaar oud was begon ze met touren door Texas. Jenkins is een echte vrijbuiter en dat is te horen in haar songs waar het gaat over wegen van eindeloze kilometers, schimmige cafés, valse identiteiten en slapen onder de sterrenhemel. Onlangs heeft ze het nieuwe album No Saint uitgebracht. Hierop hoor je een hele sterke combinatie tussen indiefolk en traditionele country. Dit is zo’n plaat die een genre in een nieuwe richting kan sturen. Rolling Stone noemde haar dan ook een van de artiesten die ze in 2019 goed in de gaten gaan houden!

Ook Austin Jenckes werd door Rolling Stone magazine getipt als artiest om in de gaten te houden. Austin Jenckes is een ingetogen countryzanger en heeft onlangs het album 'If You Grew Up Like I Did' uitgebracht. Het album verrast met imposant gitaarspel, soulvol stemgeluid en goudeerlijke teksten. Jenckes is geboren in Duvall (Washington), maar verhuisde naar Nashville (Tennessee) om zich onder te dompelen in de country-scene. Jenckes is het toonbeeld van modern country, maar brengt tijdens elk optreden een stukje old-school Nashville met zich mee.


Lauren Jenkins - Running Out Of Road (A First Look)
Lauren Jenkins + Austin Jenckes
Tickets: € 17,25*
Datum: Ma. 16 sep
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk