Leif De Leeuw Band plays: Allman Brothers Band (southern rock)

12/15/2018
Tickets

Leif De Leeuw Band plays:
Allman Brothers Band

Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers. In april 2017 speelde hij met zijn band als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische muzikant Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker, het einde van het Allman Brothers tijdperk en een belangrijke trigger om deze muzikale uitdaging aan te gaan en om de nalatenschap van deze inspirerende Allman Brothers voort te laten bestaan in een zindere show. Tijdens dit concert brengt Leif met een uitgebreide bezetting - twee drummers, een hammond orgel en een extra zanger - een eerbetoon aan de legendarische Southern-Rockers.

*SPECIAL GUEST*

Dit is het laatste concert van de Leif De Leeuw Band plays: Allman Brothers Band tour, en speciaal voor deze gelegenheid nemen de heren Jan Akkerman mee!

Leif de Leeuw Band plays: The Allman Brothers Band
Leif de Leeuw Band
Tickets: € 18,50*
Datum: Za 15 dec.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk