Leo Sayer (pop)

06/22/2019
Tickets

Leo Sayer

Met maar liefst 16 albums en 26 hits is Leo Sayer een van de meest succesvolle Britse zangers aller tijden. Zijn grote Nederlandse doorbraak kwam in 1974 met de hit 'Long Tall Glasses', met het pakkende refrein 'you know I can’t dance’. Het nummer steeg binnen no time naar de top van de hitparade. Voor zijn discohit 'You Make Me Feel Like Dancing’ ontving hij zelfs een Grammy Award.

Sayer schreef ook nummers voor andere artiesten waaronder de hit 'Giving It All Away’ van Roger Daltrey van The Who en maakte hij een succesvol album met Frank Furrell van Super Tramp. Een remix van 'Thunder In My Heart' door DJ en producer Meck uit Los Angeles bezorgde Leo Sayer recent opnieuw een dikke wereldhit. Zaterdag 22 juni staat de sympathieke zanger voor het eerst sinds tijden weer in Amsterdam met een energieke show vol tijdloze klassiekers.

Leo Sayer - You make me feel like dancing (1976)
Leo Sayer
Locatie: Grote Zaal
Tickets: € 33,-*
Datum: za 22 juni
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk