Lesoir

05/29/2022
Tickets

Lesoir

Lesoir is geen onbekende meer in het artrock/progrock landschap en heeft zelfs succes ver buiten de Nederlandse landsgrenzen. Lesoir is beïnvloed door bands als Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson en The Gathering. Inmiddels heeft de band vier succesvolle albums op zijn naam staan.

Lesoir deelde de afgelopen jaren het podium met The Gentle Storm, Delain, Evergrey, The Pineapple Thief, Within Temptation en is net terug van een Europese tour met Riverside. Het nieuwe album “Latitude” is geproduceerd door John Cornfield (Muse) en Bruce Soord (The Pineapple Thief). ''Latitude' barst van de levendigheid, verbrijzelt muzikale grenzen en opent compleet nieuwe dimensies in de muziek' - aldus Progwereld.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 10 oktober 2021. Tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Mail info@q-factory-amsterdam.nl

Lesoir - Gone and Forgotten
Lesoir
Tickets: € 13,80*

*Ticketprijs inclusief €1,80 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 29 mei 2022
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook