Logan Mize (country)

11/01/2019
Tickets

Logan Mize

Na een hoop uitzichtloze baantjes besloot Logan Mize zijn passie te volgen. Deze singer-songwriter en country-ster uit Clearwater, Kansas kent de klappen van de zweep en weet dit op integere wijze tot uiting te brengen in zijn treffende liedjes. Op vrijdag 1 november zal hij bepakt met zijn nieuwe EP 'From The Vault' het podium van Q betreden.

In 2007 bracht hij de succesvolle EP ‘Come Back Road’ uit. De track ‘Better Off Gone’ is hiervan afkomstig en is op Youtube bijna 3 miljoen keer bekeken. Het succes van de EP leverde hem optredens op in het voorprogramma van The Berry Perry, Eric Church, Blake Shelton en Hank Williams. Vorig jaar stond hij op het befaamde C2C in AFAS.

Mize treedt in de muzikale voetsporen van zijn oudoom Billy Mize. Deze beroemde artiest uit de vorige eeuw had een speciale voorliefde voor de steel guitar. Logan is zelf meer van het fingerpicken op de akoestische gitaar. Zijn stem wordt vergeleken met die van Rodney Atkins en John Michael Montgomery. Een fraaie combinatie waar je aandachtig uren naar kan luisteren.

Logan Mize - "Better Off Gone" (Official Music Video)
Logan Mize
Tickets: € 14,37*
Datum: Vr. 1 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief €1,87 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk