Loïs Lane (pop)

11/26/2021
Tickets

Loïs Lane

Dit optreden wordt verplaatst naar 26 november 2021. Kaartkopers ontvangen z.s.m. een bericht over de nieuwe datum. De reeds gekochte kaarten voor de 2 seated shows blijven geldig voor deze reguliere show met volledige band.

Je kent ze van megahits als 'It's The First Time', 'Fortune Fairytales', 'Qualified' en 'Tonight’. De zusjes Monique en Suzanne Klemann vormen het hart van de wereldberoemde Amsterdamse act Loïs Lane. De band heeft in de afgelopen 35 jaar podia over de hele wereld plat gespeeld. Prince was gecharmeerd van de dames en nodigde Loïs Lane zelfs uit om te spelen in zijn voorprogramma. Vele andere avonturen volgden en vandaag de dag is de act nog even sprankelend als ooit tevoren. In deze vreemde tijden speelt de band een hele speciale, intieme show in hun geboortestad.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 24 oktober 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Lois Lane (medley)
Loïs Lane
Tickets: € 32,50*

*Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 26 nov 2021
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook