M.O.P. + Lords of the Underground

04/08/2022
Tickets

M.O.P. + Lords of the Underground

Deze show is verplaatst naar 8 April 2022


De legendarische hiphop groepen Lords Of The Underground & M.O.P. komen naar Q-Factory voor een onvergetelijke Golden Era-show!

M.O.P. is net als een whiskey; hoe ouder het wordt, hoe beter het smaakt. Al meer dan een kwart eeuw geven de twee MC's Billy Danze en Lil' Fame uit Brooklyn New York energieke liveshows in clubs en op festivals met hits als 'Ante Up' en 'Cold As Ice'. In 2020 viert hun album 'Warriorz' zijn 20e verjaardag en dit moet worden gevierd met een wereldtournee.

Iedereen die L.O.T.U.G., of Lords of the Underground live heeft gezien, weet dat hun energieke show moeilijk te overtreffen is. In de jaren 90 bracht de formatie hun debuutalbum 'Here Come the Lords', en met hun singles 'Chief Rocka' en 'Here Come the Lords' veroverden ze iedere club. Dit jaar komen de mannen uit New Jersey terug met nieuw materiaal, waaronder samen met de groep Snowgoons. Op 17 september zijn ze hier bij Q-Factory te zien!

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 8 april 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

M.O.P. - Ante Up (Official Music Video)
M.O.P. + Lords of the Underground
Tickets: € 44,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: 8 April 2022
Open: 19:30 uur
Lords of the Underground: 20:00 uur
M.O.P.: 21:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Lords Of The Underground - Here Come The Lords