Makebelieve + Jasper Mook

06/25/2015
Tickets

Makebelieve

+ Support: Jasper Mook

Met hun aanstekelijke en vooral energieke repertoire verovert 'MakeBelieve' momenteel opnieuw de wereld. Elke track van deze vijfkoppige popmachine heeft een enorme hitpotentie. Makebelieve netstelt zich met hun catchy geluid moeiteloos in je muzikale geheugen.

MakeBelieve stond al drie keer in de Heineken Music Hall als voorprogramma van wereldbekende bands Paramore, 30 Seconds To Mars en Avril Lavigne. Eerder deden ze een clubtour met Destine en je kunt ze kennen van hun hit Home.

In de drie jaar van publiekelijke afwezigheid werd er keihard gewerkt aan een nieuw album. Een album dat laat horen dat MakeBelieve geen eendagsvlieg is. Opstuwend en energiek. Toch zijn de nummers nu meer divers. Voor hun nieuwe album is samengewerkt met de producers van onder andere Adele, Miley Cyrus en Katy Perry. Dat dat zijn vruchten nu al heeft afgeworpen is een feit. De single Crying Like Wolves werd direct megahit op 3fm!

www.makebelieveband.com

Jasper Mook

Jasper Mook is in juni 2015 terug met een gloed nieuwe single. Ook is hij door zijn deelname aan de Popronde 2015 dit najaar door heel Nederland te zien.

Jasper Mook kun je kennen van het televisieprogramma 'De Beste Singer Songwriter van Nederland' waaraan hij meedeed in 2013. Zijn eerste grote tour speelde Jasper in zalen als Paradiso, Tivoli, Effenaar en de Melkweg. Jasper bracht zijn eerste twee singles 'Take Me There' en 'What I Miss' uit in 2013. Deze zijn gemixed door de 9 maal Grammy-award winnaar F. Reid Shippen, en gemasterd door Tom Coyne (Taylor Swift, Maroon 5, Adele). Ook was Jasper was de drijvende kracht achter de pop/rock band 'I'll Pick You Up', die het podium heeft gedeeld met bands als Hot Chelle Rae en We The Kings.

Makebelieve
Locatie: Kleine zaal
Support: TBA
Datum: Do 25 juni
Doors: 19:45 uur
Start: 20:15 uur
Tickets: €11,-
Facebook