MAMA - Genesis Tribute (rock)

02/11/2021
Tickets

MAMA

Genesis Tribute Band

MAMA brengt een ode aan het waanzinnige repertoire van Genesis; van het vroegere werk van Peter Gabriel tot het nieuwste album ‘We Can’t Dance’. Verwacht 11 februari Genesis-klassiekers te horen als "I Can't Dance", "Invisible Touch", "Mama" en "Land of Confusion".

Mama, genoemd naar de eerste single die Genesis ooit uitbracht, is een band bestaande uit waanzinnig talentvolle topmuzikanten. De vijf bandleden worden geleid door frontman en zanger John Wilkinson, zeer geprezen om zijn vermogen om de vocale sound van Genesis van Phil Collins met kracht, passie en precisie te evenaren. Op keyboards profiteert de band van de technische tovenarij van John Comish. Verbluffende gitaren worden geleverd door Jonathan Vatikiotis, ondersteund door het ijzersterke technische spel van James Cooper op drums en David Jones op bas, baspedalen en 12-snarige gitaar.

TWR, de meest bekende fanclub van Genesis prees deze tribute met de volgende woorden: ‘At times it was as if Genesis themselves were on stage. Either that or they had been cloned - impressive stuff!’

Mama (Genesis Tribute Band)
MAMA
Tickets: €19,84*

*Ticketprijs inclusief €2,59 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 11 feb.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook