Manudigital (reggae)

11/21/2019
Tickets

Manudigital

DJ: Black Star Sound

Support: Rapha Pico

Beatmaker, bassist en producent Manudigital maakt digitale reggae en is al meer dan 15 jaar actief in de muziekindustrie. Hij werkte samen met verschillende reggae en dancehall artiesten, zoals Alborosie, Beenie Man, Bounty Killer en Babylon Circus. Zijn webseries (Digital Sessions), waarin hij wordt omringd door Franse en internationale artiesten, worden wereldwijd gedeeld via social media en inspireren iedere dag nieuwe fans. Na het uitbrengen van zijn solo-albums ‘Digital Pixel’ en ‘Bass Attack’ in 2016 en meer dan 150 optredens in meer dan 25 landen is Manudigital klaar voor zijn allereerste show in Nederland, namelijk in Q-Factory op 21 november. Deemas J, beroemd om zijn Reggae- en Drum & Bass-stijl, komt mee als gastartiest!

De support word verzorgd door Rapha Pico, hij vergezelde Ras Amos tijdens een eerbetoon aan Bob Marley op zijn 18e en de rest is geschiedenis. Hij deelde het podium met mensen als Vivian Jones en Julian Marley, opende shows voor Norrisman, Ray Darwin, Popcaan en Romain Virgo ondersteund door bands als Rebeljam en Roots Controlahs.

In samenwerking met Black Star Foundation.

MANUDIGITAL & JUNIOR CAT, FAMOUS FACE, DADDY LIZARD - DIGITAL KINGSTON SESSION (Official Video)
Manudigital
Early Birds: Uitverkocht
Regular Birds: € 21,-*

*Ticketprijs inclusief €2,73 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 21 nov
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook