Marcia Griffiths (reggae)

08/21/2019
Tickets

Marcia Griffiths

Marcia Griffiths ook wel bekend als 'Queen of Reggae', staat op 21 augustus in Q-Factory Amsterdam!

Ze is geboren in west Jamaica en startte haar carrière in 1964 waar ze voor het eerst optrad met Byron Lee and the Dragonaires.

Ze koos ervoor om bij Dodd's Studio One label een aantal tracks op te nemen met bekende namen als Tony Gregory, Bob Marley, Jeff Dixon en Bob Andy (waar ze uiteindelijk jaren een relatie mee had.)
Haar samenwerking met de grote legende Bob Marley hield daar echter niet op. Van 1974 tot 1981 vormde ze een trio achtergrondzangeressen onder de naam I Threes waar ze Bob Marley & The Wailers ondersteunden.

Desondanks dat dit allemaal behoorlijke prestaties zijn, zijn de bovengenoemde samenwerkingen zijn slechts een kleine fractie van haar hele reggae carrière.
Deze ambitieuze 'Queen of Reggae' staat op 21 augustus in Q-Factory en zal Nederland wederom laten zien waarom zij die titel draagt.

- Support -

I-Noah's muzikale carrière is als een echte tocht over de golven geweest. Geboren in 1981 te Orange Hill, Westmoreland is hij als jongste van vijf kinderen de wereld in gebracht. Vandaag de dag maakt hij muziek en kan hij zichzelf in hetzelfde vaarwater begeren als grote namen als Bob Marley, Dennis Brown en Sizzla Kalongi.

Ook zal I King I Opo support verzorgen voor de show van Marcia Griffiths.

Marcia Griffiths- Electric Boogie (The Electric Slide) (Promo) (HQ)
Marcia Griffiths
Early Birds: €29,-*
Normaal ticket: €34,-*
Datum: Wo. 21 aug
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.
*Aan de deur zijn enkel normale tickets te koop.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook