Massada (latin-rock) - Verplaatst

04/25/2020
Tickets

Massada (Verplaatst)

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar zaterdag 16 januari 2021.

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis. De Nederlands-Molukse band, onder aanvoering van oprichter Johnny Manuhutu, bestaat al sinds de jaren 60 en begon ooit onder de naam The Eagles. Toen de legendarische Amerikaanse Eagles de hitlijsten bestormde werd de naam veranderd naar Massada. De band brak in 1978 definitief door met hitnummers als ‘Latin Dance’ en ‘Dansa’ afkomstig van hun debuutplaat ‘Astaganaga’. Een spectaculair optreden op o.a. Pinkpop en een succesvolle Europese en Aziatische tour volgde met louter lovende kritieken. De productieve band had een vast patroon van een album per jaar en scoorde twee jaar later een gigantische nummer één hit met hun single ‘Sajang é’.

Na meer dan 40 jaar na hun debuutplaat staat Massada nog steeds op het podium en laten ze het publiek swingen met hun heerlijke Latin Rock en spectaculaire live reputatie!

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Countdown Cafe - Massada - Latin Dance @ Q-Factory
Massada
Tickets: € 19,50*

*Ticketprijs inclusief €2,54 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 25 april
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook