Meadows (singer-songwriter) - Verplaatst

05/17/2020
Tickets

Meadows (Verplaatst)

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Met een nieuw album op zak komt de Zweedse singer-songwriter Meadows naar Amsterdam. Meadows maakt intieme, authentieke en diepgaande liedjes recht uit zijn hart.

Vanuit het stadje Söderköping, ten oosten van Zweden maakte de introverte Christoffer Wadensten zijn debuut met ‘The Only Boy Awake’ in de populaire Netflix serie ’13 Reasons Why’. De gelijknamige EP is inmiddels al meer dan 30 miljoen keer gestreamd. Dit succes heeft Meadows over de hele wereld gebracht. Hij bracht zijn dromerige akoestische muziek naar zalen en festivals in Europa, Verenigd Koninkrijk, Australië en Amerika.

Het nieuwe album ‘The Emergency Album’ zal op 27 maart uitkomen. Het album markeert het einde van een levensfase en het begin van een nieuwe muzikale cyclus. Zoals het Meadows beaamd, een emotioneel album met diepgaande, trieste en buitengewoon prachtige emotionele wendingen.

MEADOWS - The Only Boy Awake (official)
Meadows
Tickets: € 15,-*

* Ticketprijs inclusief €1,95 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 17 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook