Melanie (singer-songwriter)

09/09/2021
Tickets

Melanie

Peace & music! The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie Safka, komt dit najaar naar Amsterdam. Melanie maakte haar entree als singer-songwriter op hét popfestival dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde. Als relatief onbekende singer-songwriter besteeg ze het podium en ze wandelde ervan af als absolute wereldster.

Melanie wordt g­ezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. Het bloemenmeisje met de machtige stem besteeg de hitlijsten met flowerpower meesterwerken als ‘Beautiful People’, ‘Ruby Tuesday’, ‘Brand New Key’, ‘Nickel Song’ en ‘Lay Down (Candles in the Rain). Nummers die nog altijd worden gezongen door wereldsterren als Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

Let op: voor deze show zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 20 september 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Melanie Safka - Beautiful People [WideScreen]


Melanie
Tickets: €35,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Don. 9 sep. 2021
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook