Melanie (USA)

09/25/2022
Tickets

Melanie (USA)

Peace & music! The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie Safka, komt dit najaar naar Amsterdam. Melanie maakte haar entree als singer-songwriter op hét popfestival dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde: Woodstock. Als relatief onbekende singer-songwriter besteeg ze het podium en ze wandelde ervan af als absolute wereldster.

Melanie wordt dan ook g­ezien als een van de grootste singer-songwriters aller tijden. Het bloemenmeisje met de machtige stem besteeg de hitlijsten met flowerpower meesterwerken als ‘Beautiful People’, ‘Ruby Tuesday’, ‘Brand New Key’, ‘Nickel Song’ en ‘Lay Down (Candles in the Rain). Nummers die nog altijd worden gezongen door wereldsterren als Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 20 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Mail ons dan op info@q-factory-amsterdam.nl

Melanie Safka - Beautiful People [WideScreen]


Melanie (USA)
Tickets: €35,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo 25 sep 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook