Melkweg at Q-Factory: Eskimo Callboy (metalcore) - Verplaatst

01/23/2021
Tickets

Melkweg at Q-Factory:

Eskimo Callboy

Het Duitse Eskimo Callboy maakt een dikke mix van metalcore en post hardcore, met een flinke dosis techno en geeft daarmee een geheel eigen twist aan het hardcore genre.

Kort na de introductie van hun nieuwe zanger, die ze vonden in Nico Sallach, voormalig lead zanger van de band To the Rats and Wolves, kondigt Eskimo Callboy ook een nieuw nummer aan "HYPA HYPA". Dit is de eerste single van hun nieuwe EP "MMXX" en misschien ook wel meteen de Party Metalcore Anthem van 2020!

Volgens de band bevat de nieuwe EP alle energie die ze in deze rare tijd niet konden overbrengen via het podium. Ze hebben de afgelopen 16 weken vol overgave gewerkt aan deze EP die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk voor de band. Een zonder compromissen want dat is waar het EC om gaat! Ze kunnen dan ook niet wachten om de party eindelijk weer met jullie samen te vieren tijdens de zojuist door hun aangekondigde Europese tour.

Dus haal je dansschoenen maar vast uit het stof en zet je schrap voor Eskimo Callboy!

Dit concert is helaas verplaatst naar een nog niet bekende datum. Tickets blijven geldig en kaartkopers krijgen bericht.

Eskimo Callboy - Hypa Hypa (OFFICIAL VIDEO)
Melkweg at Q-Factory: Eskimo Callboy
Tickets: € 16,10*

*Ticketprijs inclusief €2,10 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 23 januari 2021
Open: 19:00 uur
Aanvang: nnb

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook