Melkweg at Q-Factory - The Flatliners (punkrock) - Verplaatst

04/30/2020
Tickets

The Flatliners (Verplaatst)

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

The Flatliners vieren 10 jaar punkrockfavoriet ‘Cavalcade’! Sinds de Canadezen tien jaar geleden het veelgeprezen album op het prominente Fat Wreck Chords uitbrachtten zijn de heren niet meer weg te denken uit de punkrockgeschiedenis. Een decennium later komt de band het album integraal ten gehore brengen in Q-Factory. De punkrock-sound van The Flatliners heeft de tand des tijds volkomen doorstaan en de boodschap van toen is ook nog net zo relevant: “live through, live strong, carry on and on and on”.

Get Jealous verzorgt de support van de avond. Iedereen heeft een mening over Get Jealous. Of je ze nou pop, punk, lief, hard, wild, vrolijk of veel te serieus vindt: Get Jealous zorgt ervoor dat je luistert. Zelfs als je denkt dat je niet van Punk houdt.

The Flatliners - Hang My Head (Official Music Video)
Melkweg at Q-Factory - The Flatliners
Tickets: € 13,80*

*Ticketprijs inclusief €1,80 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 30 apr.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook