Millencolin + support: Pkew Pkew Pkew (punk rock)

01/21/2020
Tickets

Millencolin

+ support: PKEW PKEW PKEW

De Zweedse skate-punk band Millencolin tourt ter ere van het nieuwe album ‘SOS’ door Europa en daarbij mag een show in Q-Factory natuurlijk niet ontbreken! De band werd in 1992 opgericht door Nikola Šarčević, Erik Ohlsson en Mathias Färm en is vernoemd naar de skateboard-trick, “melancholy”. 27 jaar, 9 albums en 2000 shows later staat de band nog steeds aan de top van de skatepunk scene. Oprecht, ongehaaste, energieke punk rock is wat je kan verwachten van deze doorgewinterde muzikanten.

Het nieuwe album ‘SOS’ blaakt van passie, frustratie en moshpit-waardige tracks. Opnieuw politiek geëngageerde songs, ditmaal over klimaatverandering, de opgelaaide wapenwedloop, het onvoorspelbare gedrag van een paar wereldleiders en de negatieve gevolgen van sociale media en fake news. Een pareltje in de punkscene die live fantastisch tot zijn recht zal komen!

Support wordt verzorgd door PKEW PKEW PKEW, een Canadese punk rock band uit Toronto. Ze timmeren hard aan de weg, zoals het een echte punkrock band beaamd. Recentelijk deelde de band het podium met The Flatliners (die overigens ook naar Q komen op 30 april), Anti Flag en Reel Big Fish.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Independent Outlet Skateboards Amsterdam.

Millencolin - "SOS"
Millencolin + support Pkew Pkew Pkew
Tickets: € 27*

*Ticketprijs inclusief €3,52 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Di. 21 jan. 2020
Open: 19:30 uur
Aanvang Pkew Pkew Pkew: 20:00 uur
Aanvang Millencolin: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: