Mo Lowda & The Humble + Mike Plume (rock)

03/14/2019
Tickets

Mo Lowda & The Humble

+ Mike Plume

Mo Lowda & The Humble staan bekend om hun progressieve songs en energieke liveshows. Vanuit de zolderkamertjes in Philadelphia, is deze rockband uitgegroeid tot een wereldwijde steract. In 2013 bracht de band zijn eerste studio-album uit. Lokale shows begonnen al snel uit te verkopen, landelijke shows begonnen vol te lopen en vervolgens werden internationale tours opgezet. De band heeft in het voorprogramma gestaan van Bloc Party. Fans van King Of Leon en Franz Ferdinand zullen de band ook kunnen waarderen. Het nieuwe album ‘Creatures’ is onlangs uitgekomen en wordt geprezen door zowel fans als critici. Bluesmagazine is enthousiast: "Het zou mij niet verbazen als Mo Lowda And The Humble binnen no-time ook bij ons een vertrouwde naam is..”

Mike Plume

De Canadese singer-songwriter Mike Plume combineert de verheven melodieën uit de muziek van John Mellencamp met het verhalende van Steve Earle en de muzikale schittering van Tom Petty. Deze aparte combinatie zorgt er voor dat hij een volledig uniek geluid heeft in het roots rock idioom.

Mo Lowda and the Humble - Card Shark (Official Video)
Mo Lowda & The Humble
Tickets: € 16,10*
Datum: Do. 14 mrt.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

isschien vind je dit ook leuk