Mother's Finest - 50th Anniversary Tour (funk/rock) - Verplaatst

05/01/2020
Tickets

Mother's Finest (Verplaatst)

50th Anniversary Tour

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar maandag 2 november.

“They’re too damn funky to be white, they rock too hard to be black!” Mothers Finest natuurlijk! Je kent deze band van de wereldhits Baby Love en Piece of the Rock. Deze baanbrekende funk rock band zie je maandag 2 november in Q!

Een genre toekennen aan het Amerikaanse Mother’s Finest is niet makkelijk! Wat het dichtst in de buurt zou komen is “een mix van funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz dat muzikale grenzen en negatieve stereotypering overstijgt.” Joyce “Baby Jean” Kennedy, Glenn “Doc” Murdock, Jerry “Wyzard” Seay, Gary “Moses Mo” Moore, John “Red Devil” Hayes en Dion Derek vormen Mother’s Finest: pioniers in de funk.

De band is legendarisch te noemen. In het post-Prince en Red Hot Chili Peppers tijdperk is de combinatie tussen soul, (hard) rock en funk zo vreemd niet. Dat was anders toen Mother’s Finest er in de jaren zeventig mee kwam. In de VS werden ze verguisd: Too damn funky to be white, they rock too hard to be black. Mother’s Finest is de reus op wiens schouders een compleet genre rust. Survivors. Trouw aan hun roots, tot op de dag van vandaag.

Mother's Finest - Baby Love
Mother's Finest
Tickets: € 36,-*

*Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 1 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook