Mungo Jerry (Pop/Blues) - AFGELAST

06/01/2019
Tickets

Mungo Jerry

Wegens onvoorziene redenen wordt deze show helaas afgelast. Tickets worden gerestitueerd door Ticketmaster.

"Chh chh-chh, uh Chh chh-chh, uh, chh chh-chh, uh, In the summertime when the weather is hot… Wie kan deze knaller van een hit niet meezingen? Er zijn weinig nummers die je bij het horen van de eerste klanken gelijk vrolijk stemmen. De in de jaren zestig in Colpington, Engeland opgerichte groep scoorde er in de jaren zeventig een dikke wereldhit mee. Het nummer stond in maar liefst 26 landen op nummer 1 en verkocht wereldwijd 30 miljoen exemplaren. Mungomania was een feit.
Ook met het meer rockende “Alright, Alright, Alright” scoorde de band een dikke top tien hit in ons land.


De samenstelling van Mungo Jerry is in de loop der jaren aan nogal wat wisselingen onderhevig geweest, maar middelpunt is echter altijd zanger, gitarist Ray Dorset gebleven. Met zijn karakteristieke stem en even herkenbare spleet tussen de voortanden is hij nog immer het boegbeeld van de band. Mungo Jerry is nooit vies geweest van een dosis onvervalste Engelse rhythm & blues, mede daarom werd Dorset gevraagd om mee te werken aan de blues supergroep Katmandu met o.a. Peter Green van Fleetwood Mac.
Met 17 albums op haar naam klinkt de band anno 2019 nog steeds als vanouds en weet als geen ander de blues te vermengen met vrolijke kwaliteitspop.
Mungo Jerry - In The Summertime ORIGINAL 1970
Mungo Jerry - Afgelast
Tickets: € 27,95*
Datum: Za. 1 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook