Mushroomhead (metal) - verplaatst

06/29/2022
Tickets

Mushroomhead

Bloodsucking Zombies From Outer Space + Maddison

Deze show is verplaatst naar 29 juni 2022, reeds gekochte kaarten blijven geldig. This show is postponed until June 29th 2022, tickets remain valid.

Mushroomhead is een van de meest unieke en avontuurlijke alternatieve metalbands van het moment. Bekend om hun verbluffende, theatrale liveshows en kunstzinnige maskers treedt de band al sinds 1993 incognito op voor duizenden fans wereldwijd. Inmiddels heeft de innovatieve groep met hun combinatie van metal, rock en atmosferische elementen al een groot aantal andere bands beïnvloed om de grens verleggen en kunst in de rock te brengen. Zes jaar na het laatste album ‘The Righteous & the Butterfly’ in 2014 kwam onlangs het nieuwste album 'A Wonderful Life' uit.

Bloodsucking Zombies From Outer Space

Bloodsucking Zombies From Outer Space is precies wat je je bij de naam voorstelt; een conceptuele horrorshow met zombies, bloedbaden en muzikale interactie. Het Oostenrijkse viertal brengt al meer dan 15 jaar hun 'Horrorbilly'-geluid naar uitverkochte podia over de hele wereld. Het wordt een ware zombie apocalyps die je niet mag missen!

Maddison

De Welse rockband Maddison bracht hun debuutalbum 'The Dark' uit in 2017 en verzamelde hiermee snel een grote online aanhang. Hun muziek is te omschrijven als rauw, emotioneel en modern met veel gitaren, gedreven door onderwerpen als angst, depressie en verlies. De band wil iedereen die luistert, iedereen die moeilijke tijden heeft meegemaakt, de boodschap meegeven dat er hoop is en licht aan het einde van de tunnel. In april komt hun tweede album uit, waarvan in januari al de single 'Masquerade' is verschenen.

Mushroomhead - Qwerty
Mushroomhead
Tickets: €25,30*

*Ticketprijs inclusief €3,30 servicekosten en betalingskosten.

Datum: 29 juni 2022
Open: 19:00 uur
Maddison: 19:30 uur
BZFOS: 20:15 uur
Mushroom
head:
21:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook