My Generation Invitation to Earth & Fire (pop-rock)

11/10/2017
Tickets

My Generation

Invitation to Earth & Fire

Een hommage aan Jerney Kaagman en Earth & Fire: Alle grote hits van deze iconische Nederlandse progrockband, zoals Invitation, Seasons, Maybe Tomorrow Maybe Tonight en Memories worden live gespeeld.
Dit is sinds de jaren 90 niet meer gebeurd, maar daar gaat de band van zangeres Marieke Eelman (Nilsson, Eelman) tijdens deze bijzondere avond verandering in brengen.

Invitation to Earth & Fire
Zangeres Marieke Eelman (Nilsson, Eelman) en haar liveband gaan pure live-uitvoeringen brengen van de progrock-songs uit de jaren '70. Een zeer bijzonder optreden aangezien deze songs sinds de jaren '90 niet meer live gespeeld zijn. De band speelt hits als Invitation, Seasons, Maybe Tomorrow Maybe Tonight, Storm & Thunder, Love of Life en de nummer 1-hit Memories. Een hommage aan Jerney Kaagman en Earth & Fire door middel van een wervelende rockshow!

My Generation
Voor, tijdens en na het optreden kan er ook nog eens gedanst worden. My Generation is tenslotte de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Tijdens deze happening bouwen wij het podium om naar een intieme nachtclub en kunnen de voetjes van de vloer onder het genot van de juiste muzikale parels! Hey ho, let's go!

Meer info? www.mygenerationblog.nl

Earth & Fire - Weekend (Video)
My Generation
Tickets: € 16,50*
Datum: 10 nov.
Aanvang: 21:00 - 02:00

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook